Reklamfilmer för nya kollektionen

Hejsan!

Jag som trodde att vi inte skulle få någon mer snö här i Jönköping, men ack så fel jag hade. Vi som skulle spela in lite reklamfilmer till företaget idag hade verkligen inte räknat med att det skulle komma snö. Det var bara att göra det bästa av situationen och vi såg över vad vi kunde göra med reklamfilmerna istället. Jag som är ansvarig över marknadsföringen satte mig direkt och började kolla på alternativa lösningar och jag fick fram några bra tankar. Det känns inte optimalt att spela in tre reklamfilmer för vår- och sommarsäsongen när det snöar ute, även om det går att redigera så blir det inte riktigt samma känsla. Budgeten för att åka mot varmare breddgrader för att spela in finns inte riktigt heller där och jag tror inte att han som vi har anställt för att filma och redigera har tiden till det. Av tre reklamfilmer så har jag hittills lyckats hitta en alternativ plan för två av dem, nu gäller det bara att hitta en lösning till den sista innan Lidbeck Leirer Philip åker hem från filmningen.

Den första filmen ska vi vara i en industrilokal utanför Jönköping som står tom och därigenom kan vi redigera in lite solljus genom fönsterna som kommer ge en varm känsla. Här kommer vi främst visa upp vår herrkollektion och jag tror att detta kan bli riktigt bra. När vi har varit och filmat där så ska vi åka vidare till en herrgård och spela in barnkollektionen, här är jag lite mer skeptisk men förhoppningsvis kan vi göra något bra utav det hela. Den sista filmen är för damkollektionen och där har jag som sagt ingen aning om vad vi ska göra, jag får bolla lite idéer med mannen bakom kameran.

Reklamfilmer är verkligen ett bra sätt att marknadsföra sig på och det är inte första gången som vi gör detta, vi brukar lansera ett antal reklamfilmer inför varje säsong. Är det någon som har ett tips på en somrig lokal i närheten av Jönköping?