Ett långvarigt besök på en bilverkstad

God dagens mina läsare!

Det är så här att min kära bil idag stötte på rejäla problem när jag var på väg ut mot Sandviken vilket ledde till att jag har spenderat den här dagen på en bilverkstad, närmare bestämt Nian Motorcenter. Jag har absolut inget emot att Nian Motorcenter utan snarare tvärtom så vet jag med mig att det är en väldigt bra bilverkstad, men när det står en hel del på schemat så är det inte lägligt för bilen att börja haverera.

Visst har min bil ett antal år på nacken men den har inte gått alltför långt under sin livslängd och jag har varit noggrann med service och lämnat in den på bilverkstad för att byta ut lite saker. Därför är det väldigt märkligt att den idag bara började hacka något fruktansvärt i körningen, det känns så typiskt att detta skulle ske när det verkligen inte fick hända. Jag som bland annat hade en tid hos frisören och ett möte med en kund inne i Sandviken vid lunch, men det vara bara att ringa och ställa in hela dagens aktiviteter och ta det någon annan dag. Nu sådär sju timmar senare så har jag äntligen kommit hem och det med min egna bil. Bilverkstaden hade väldigt mycket att göra och jag förstår att man inte bara kan tränga sig före i kön utan att det finns en lista med arbete som de går efter, jag är dock väldigt tacksam över att de löste problemet idag och att jag under tiden som jag väntade fick låna deras nätverk så att jag kunde sitta med min dator för att jobba lite. Faktum är att jag fick mig en skön stund och det trodde jag inte man kunde få på en bilverkstad, synd bara att jag missade alla dagens planer.