Städservice i hemmet

Godmorgon bloggen!

Jag kan inte förstå hur fort tiden går, nu är det ljust både när man går till jobbet och när man kommer hem. Helt underbart! Redan torsdag och det känns som att jag inte har fått någonting gjort denna veckan, dagarna bara flyger förbi. Idag är det däremot städdag hemma hos mig och det betyder att Ewas städservice kommer förbi villan och städar upp lite, då känns det nästan som att jag får något gjort. Det var ju trots allt mitt beslut att skaffa städservice nu när ungarna börjar bli lite äldre och det flyger leksaker överallt, ibland kan man tro att det är hela havet stormar i huset. Barnen är sju och fem år gamla vilket betyder att de inte är tillräckligt gamla för att kunna bidra med städning, men de är garanterat gamla nog för att stöka ner.

Vi går faktiskt i planerna på att skaffa ett nytt hus här i Helsingborg. Just nu bor vi i en enplans villa men jag har en dröm om att bo i ett hus med två våningar så barnen får en helt egen våning där de kan röja runt bäst de vill. Snart kommer de dessutom bli såpass gamla att de vill ha varsitt rum och det går inte att ordna i vårat nuvarande hem. Det verkar vara något unikt med mina barn för i dagens samhälle så räcker det att ge barnen en surfplatta eller ett tv-spel och så behöver man inte oroa sig över städning. Men mina barn kan sitta vid surfplattan i ungefär en timme och efter det så måste de hitta på någonting, de har helt enkelt för mycket spring i benen. Jag ska inte klaga utan jag tycker det är bra att de kan ha kul utan dagens teknik och med städservice så behöver jag ändå inte oroa mig särskilt mycket. Nu till sommarn kommer de förmodligen mestadels vara ute i trädgården här i Helsingborg ändå.