Världens bästa bud!

Hej bloggen, idag hände något väldigt spännande och roligt!

När jag kom hem från gymmet efter jobbet så var jag helt slut och hoppade direkt in i duschen för att snabbt kunna inta soffan resten av kvällen. Ni vet när man har hittat den där positionen i soffan och inser att man aldrig kommer röra sig mer från soffan? I den situationen hade jag varit i ungefär fem minuter innan det plingade på ytterdörren till min lägenhet i Skåne. Lite småsur gick jag mot dörren för att öppna och där står det ett bud. Förvåning hos mig kunde knappast bli större, jag hade inte beställt något bud och det var ingen som hade meddelat mig om att jag skulle få ett bud.

Givetvis tog jag emot vad som liknade en igentejpad flyttlåda, men först frågade jag killen från MCDF Transport vad det var för något och varifrån det kom. Det visade sig att budet kom från Kristianstad och eftersom det bara finns två personer jag känner som bor där så var det inte så svårt att lista ut vem som skickat det. Jag fick från att vara lite sur till att bli väldigt spänd på vad den stora kartongen innehöll, och vilken härlig överraskning. Både jag och mina föräldrar är från Spanien och i den stora kartongen låg det fullt med matvaror och delikatesser från just Spanien, världens bästa bud tänkte jag och slängde mig på telefonen för att ringa och tacka mina föräldrar. För några veckor sedan så var de nämligen på en snabb visit nere i vår hemstad och då hade de köpt med sig massa mat, så nu sitter jag här i Skåne med ett nästintill spanskt kök om man ser till alla mina varor. Jag ångrar inte en sekund att jag klev upp från soffan och öppnade dörren! Imorgon blir det paella till middag vänner.