Hyra släpvagnar

Hejsan hoppsan bloggen!

Välkomna till dagens inlägg som kommer vara lite annorlunda eftersom jag kommer berätta en liten historia om hur jag och mina vänner med släpvagnar påkopplade på bilarna gav oss iväg på en resa från Kinna längs hela västkusten till Malmö. På den tiden bloggade jag inte och det är nog därför som jag inte har tagit upp detta tidigare.

Med fyra veckors semester så bestämde vi oss för att göra något annorlunda, i vanliga fall så brukar vi hoppa på bästa flyget söderut men nu var det dags att prova något annat. Jag kom med den briljanta idén att vi åker på en riktig bilsemester och campar längs kusten på populära semesterorter, sagt och gjort så började vi planera bara några dagar innan vi skulle gå på ledighet. Det tog ungefär fem minuter innan vi insåg att det aldrig skulle få plats med fem personer och all packning i bilarna, så vi bestämde oss helt enkelt för att hyra släpvagnar från Öhrns Skog o Maskin. När dagen väl kom så åkte två bilar påkopplade med släpvagnar från Kinna ner mot vårat första stopp. Varberg var destinationen och vi hade hittat en camping där vi fick lov att ha bilarna och släpvagnarna precis jämte tälten. Efter lite sol och bad så bar det in till staden för att käka lite gott och fira in semestern.

Sedan fortsatte resan vidare och vi stannade till i Falkenberg, Halmstad, Båstad, Helsingborg och till slut i Malmö. Det var en fantastisk resa som bjöd på sol, bad och mängder av aktiviteter. När det var dåligt väder så slängde vi in madrasserna i Släpvagnarna och sov där, helt perfekt för att slippa sova i ett blött tält. Jag trodde aldrig att man kunde ha en så bra semester här hemma i Sverige med hjälp av släpvagnar. Ha den här historien i huvudet när ni börjar planera era semesterveckor!