Ljusdesign till mässan

Tjena mors!

Har ni det bra på jobbet, skolan eller var ni nu än befinner er? Jag sitter på mitt kontor och tar det lite lugnt innan det har blivit dags för att åka ut på uppdrag, skönt med lite extra lång lunchrast ibland. Det är relativt lugnt nu och jag åker som vanligt ut till butikerna för att kolla hur våra produkter presenteras och ställs ut, men det mesta arbetet den här veckan består av förberedelserna till mässan i Jönköping som anhålls till helgen. Under eftermiddagen ska jag ta ett besök hos Ad lumen för att kolla in den ljusdesign som vi ska ha till vår monter på mässan. Jag har redan ordnat upp med affischer och hyllor för att kunna fronta våra produkter på ett snyggt sätt, men jag ville toppa det hela med lite ljusdesign för att ge bästa möjliga intryck och få en levande monter. Eftersom att vi väldigt ofta ställer upp på mässor runt om i Jönköping så brukar vi ta hjälp av Ad lumen och de är experter på ljusdesign.

Nu börjar det snart närma sig lunch och jag har till ingens förvåning inte tagit med mig någon matlåda men vet inte riktigt vad jag äta. Sushi hade varit väldigt smarrigt och det finns ett riktigt bra ställe här i Jönköping, problemet är bara att det är så kallt ute och då vill man gärna äta något varmt. Det blir nog en pizza så kan jag spara andra halvan till ikväll så behöver jag inte laga någon mat när jag kommer hem, man måste vara taktisk vänner.

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag rekommendera er att kolla upp Ad lumen om ni behöver någon ljusdesign, jag har faktiskt tagit hjälp av deras tjänster till hemmet och det blir en väldans skillnad.