Bidra till miljön med solceller

Tjenare!

Det här inlägget kommer handla om något som diskuteras nästan överallt i hela världen och som är ett område där utvecklingen aldrig tycks stanna, samtidigt som människor aldrig tycks komma överens om vilken väg som är rätt att gå. Jag pratar givetvis om miljön och den här gången är det dags att lyfta fram solceller, ett fullt miljövänligt alternativ för att få en hållbar energi. Hos mig drivs all energi av förnybara energikällor och jag anser att alla bör se över den möjligheten som vi tack vare teknikens utveckling har fått. Solceller är förmodligen det smidigaste sättet när det kommer till förnybar energi för ditt hus, jag använder mig av det till mitt hus i Uppsala.

Diskussionerna om det här ämnet kommer att pågå i all oändlighet känns det som, det finns alltid personer som menar på att vi inte har tillräckligt med sol för att solceller ska kunna ge ett hus rätt mängd el. Men det faktum att vi totalt under ett år har lika många soltimmar som de flesta länderna i resten av Europa, under vintern är det färre men under sommaren är det mer. Under vintern gör vi åt mer el och det är därför som mina solceller lagrar elen så att jag har det när det behövs. Det är väldigt många av mina grannar här i Uppsala som också använder sig av solceller och vissa har använt det sedan det introducerades här i Sverige och det har visat sig att de långsiktigt har sparat in massa kronor på det. När jag installerade mina solceller så var det IF Hållbar Energi som kom hit och hjälpte mig. I somras när vi hade otroligt mycket sol så kunde vi faktiskt sälja av lite el eftersom vi helt enkelt fick för mycket energi av solen. Jag tycker ni alla ska överväga att prova solceller, för miljön och vår nästa generations skull.